SlowKitchen | Over Ons

WAAROM DEZE SITE?

Omdat we het leuk vinden om onze goede en minder goede ervaringen met jullie te delen. Dat scheelt jullie veel gedonder, want waarom zou je proberen voor de tweede keer het wiel uit te vinden?

ONZE RECEPTEN

Veel recepten bedachten we zelf, nadat we door schade en schande wijs zijn geworden. Uiteraard hebben we ons ook laten inspireren door recepten in boeken en elders op internet, maar we proberen er altijd een eigen twist aan te geven. De recepten op deze site hebben daarom ook allemaal zelf meer dan eens gemaakt èn geproefd, zodat jij zeker weet dat het eindresultaat dat wij beloven daadwerkelijk haalbaar is.

JOUW RECEPTEN

Misschien wil je zelf een recept met ons delen? Dat kan! Als we het zelf hebben geprobeerd en het geschikt vinden voor deze site zullen we het uiteraard plaatsen, uiteraard met de naam van de inzender erbij. Wat is er leuker dan iets van elkaar leren en met elkaar onze ervaringen te delen? Stuur je favoriete recepten naar recept@slowkitchen.nl

ONZE FOTO’S

Niet alle foto’s op deze site zijn door ons zelf gemaakt. Het eindresultaat kan daardoor soms iets verschillen van wat je op een plaatje ziet. Maar laten we eerlijk zijn… Hoe vaak lijken je creaties op de prachtige dingen, die je in kookboeken en op andere sites of foodblogs vindt. Voedselfotografie is tegenwoordig een vak apart en een kunst op zich en er zijn heel veel mensen, die dat beter kunnen dan wij. Een deel van onze foto’s komt daarom van de site Shutterstock. Het oog wil immers ook wat. We zoeken uiteraard wel die foto’s uit, die ons eigen eindresultaat zo dicht mogelijk benaderen.

WIL JE IETS LATEN TESTEN?

Ben je een fabrikant en denk je de beste slowcooker ter wereld te hebben uitgevonden? We testen hem graag voor je. Ben je schrijver of uitgever en wil je een boek door ons laten recenseren? Dat kan. Houd er wel rekening mee, dat we een onafhankelijke redactie zijn en dus ook onze onafhankelijke mening geven. Wat we goed vinden, noemen we goed en (je voelt hem aankomen) wat we minder goed vinden, noemen we minder goed. Onze bezoekers hebben daar ook recht op, vinden wij. Voor aanvragen of vragen kun je de redactie benaderen: redactie@slowkitchen.nl.

ADVERTEREN

Adverteren op deze site is mogelijk. Daar zijn diverse instrumenten voor. Banners of advertorials zijn daar voorbeelden van. Het is niet mogelijk redactionele ruimte te ‘kopen’. Wij willen de claims van fabrikanten, schrijvers of andere niet als onze waarheid aan de man of vrouw brengen. Als je meer wilt weten over de tarieven, dan kun je contact opnemen met de redactie: redactie@slowkitchen.nl

HOE BEREIK JE ONS?

We zijn op dit moment uitsluitend bereikbaar via mail. Je kunt een van de redacteuren rechtstreeks benaderen, als het gaat om reacties op artikelen of recepten die zij hebben geschreven. Je vindt het mailadres van de auteur steeds onderaan de tekst. Je weet dus meteen wie je moet hebben. Voor meer algemene vragen over de site, over adverteren of het schrijven van een test of een review gebruik je het redactieadres. Wil je een of meer recepten insturen? Dan kan dat natuurlijk ook.

redactie: redactie@slowkitchen.nl

recepten: recept@slowkitchen.nl

DISCLAIMER

Het kan zijn, dat een gerecht dat er hier fantastisch uitziet en dat wij heerlijk vonden jou niet bevalt. Of misschien komt het heel anders uit je slowcooker dan je had verwacht. Dat gebeurt soms en dat is jammer. Wij zijn niet aansprakelijk voor de gevolgen van al dan niet goed opgevolgde adviezen, die je op deze website leest. Wij claimen niet, dat alles wat hier staat een garantie is voor een gezonde levensstijl. Wij kiezen de dingen, die we lekker vinden of waarvan we denken dat er vraag naar is. Of iets gezond is voor jou, en in welke mate, is en blijft je eigen verantwoordelijkheid.