Coleslaw Met Dressing | Recept

Met de slowcooker heeft coleslaw (of cole slaw) niet veel te maken, maar het komt toch regelmatig terug op deze site. Dat komt doordat coleslaw vaak gegeten wordt in combinatie met pulled pork en pulled chicken. Je kunt het kant en klaar kopen, maar je kunt ook zelf coleslaw maken. Dat kost je, als je een beetje geoefend hebt, ongeveer vijf minuten.

Ingrediënten  (6 – 8 Porties)

350 gram witte kool (versnipperd)
50 gram rode kool (versnipperd)
4 wortels (in dunne, korte reepjes gesneden)

OF

400 gram coleslaw mix (kant en klaar)

DRESSING

2 el mayonaise
2 tl witte suiker
1,5 tl citroensap
1 tl witte azijn
1/4 tl keukenzout
1/2 tl zwarte peper

Bereiding

– Doe de mayonaise, suiker, azijn, citroensap, azijn, zou en peper in een kom
– Roer de ingrediënten goed door elkaar
– Voeg de coleslaw mix toe en roer opnieuw alles goed door elkaar

Finishing touch

We raden je niet aan om de salade meteen te serveren. Zet de kom met je creatie tenminste twee uren in de koelkast, voordat je die opdient.

Reacties of tips?

Mail dan! Het adres is jacob@slowkitchen.nl

© SlowKitchen.nl / Jacob

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *